Spyware Doctor anti spyware software

Spyware Doctor 2011 8.0.0.608

spyware doctor
Soort:SHAREWARE
Categorie:Anti Spyware
Bestandsgrootte: MB
Versie:8.0.0.608
Taal:0.496
Systeem:Microsoft Windows 7 (32bit, 64bit), Windows Vista SP1+ (32bit, 64bit), Windows XP SP2+ (32bit)
Laatste update:06 November 2010
Site van hersteller:http://www.pctools.com
Wiki artikel:http://nl.wikipedia.org/wiki/Spyware_Doctor
Waardering:ja48,80% JA / nee51,20% NEE

Spyware Doctor is een spyware verwijderaar en biedt een real-time bescherming tegen adware, Trojan horses, keyloggers, spyware cookies, adbots, spybots, browser hijackers, en phishing aanvallen.
Spyware Doctor is makkelijk te gebruiken en verbruikt weinig energie of ruimte op de computer. De software is uitgerust met meerdere gespecialiseerde scanners die op hoge snelheid hun taken uitvoeren. Met het Smart Update process kan zowat elke functie van de software geupdate worden. De OnGuard functie biedt een real time bescherming met een aantal tools die de computer actief in de gaten houden en beschermen tegen spyware aanvallen van buitenaf.
De nieuwe 6.0 versie is voorzien van een snellere motoriek, gebruikt minder ruimte en energie van de PC en de detectie van gevaren is verbeterd.
De download van deze pagina is een zogenaamde time-unlimited trial die alleen gratis een real-time bescherming biedt tegen inkomende gevaren. Alle gevaren die aan de hand van een scan ontdekt worden kunnen alleen maar door de betalende versie verwijdert worden.

Bescherm uw computer tegen vele gevaren met Spyware Doctor

Comments

Alternatieven

Er zijn momenteel geen alternatieven beschikbaar!

Mail bij nieuwe update?
naam:
e-mail:
Kan je deze download aan iemand aanbevelen? JA / NEE